Activiteiten Costa Blanca

Activiteiten Costa BlancaAvontuurlijke activiteiten Costa Blanca. Er zijn veel avontuurlijke en spannende dingen om te doen aan de Costa Blanca!

 

 

 

Activiteiten - Kajakken

Kajakken

Een dagje uit met de hele familie: huur een kajak en ontdek de beste plekjes om te snorkelen, de afgelegen stranden en verborgen grotten. En dat allemaal al peddelend langs de prachtige stranden en soms bergachtige kustlijn aan de Costa Blanca. Ook kajak tours, kajak surfen, en nog meer spannende kajak tours.
Meer info: www.coastmountainkayak.com


Activiteiten - Luchtballon, ballonvaartLuchtballonvaart

Hoe zou het zijn om de Costa Blanca vanuit de lucht te bekijken en daarvoor geen bergen te beklimmen? Vaar mee met een luchtballon en stijg vanuit Elche op: de palmbomen, het natuurreservaat Parque Natural del Fondó en de zandvlakten bij Santa Pola zijn bij de juiste wind goed te bewonderen.
Meer info: www.balloonflightsspain.com


Outdoor Activiteiten - Waterskiën, wakeboardenWaterskiën, wakeboarden 

De kabel-skibaan in Benidorm is de enige faciliteit zoals deze in Spanje en ligt direct in de zee. U kunt het vinden op het Benidorm Levante strand, Rincon de Loix, op slechts 100 meter van het zand, naast Hotel Nadal. U kunt hier waterskiën, wakeboarden, kneeboarden, slalom oefenen aan een kabel in plaats van achter een boot.
Meer info: www.cableskibenidorm.comGrotten en speleologie

De provincie Alicante heeft een groot aantal grotten, waarin rondleidingen worden gegeven. Men kan in sommige grotten, zoals in Castell de Castells, ook afdalen en deze onderzoeken als speleoloog.

Activiteiten - Cuevas del CanelobreEen speciale vermelding is er voor Las Cuevas del Canelobre (de grotten van de kandelaars) bij Busot. Ca. 630 meter boven de zeespiegel gelegen met bijzondere kalkformaties, sommige in de vorm van een kandelaar. Hier heeft de grot dan ook zijn naam aan te danken.
Meer info: www.cuevasdecanelobre.com

 

Duikstekken - Cuevas MoraigU kunt grotten ook onder het wateroppervlak vinden zoals bij Cartagena in Benitachell, Cueva Moraig. Er zijn diverse duikexcursies mogelijk: vraag de lokale VVV-kantoren voor meer informatie of kijk op www.greenwichdiving.com


Jeep Wrangler routes

4x4-Routes

Ervaar het gevoel van vrijheid en voel de wind in je haren, als je achter het stuur kruipt om het binnenland in te gaan. Ga "Off the Road" met je eigen 4x4 auto of met één van onze Jeep Wranglers. Rij tussen de bergen en dalen door en geniet van de adembenemende uitzichten en schitterende natuur. 4x4-ROUTES voor iedereen om de binnenlanden te ontdekken en te genieten van de natuur van Spanje.
Meer info: www.4x4-routes.com

Vakantie aanbieders

Costa Blanca vakantie - Jiba

 

Costa Blanca vakantie - Sunweb

 

Costa Blanca vakantie - Prijsvrij

 

Costa Blanca Vakantie - TUI Arke

 

Costa Blanca vakantie - ElizaWasHere

 

Vliegtickets Alicante - World Ticket Center