Themareizen

Themareizen Costa BlancaNaast een vakantie om lekker uit te rusten, te luieren en een boekje te lezen, zijn er in Andalusië ook voldoende mogenlijkheden voor een "doe-vakantie".

 

 

 

Themareizen Costa Blanca - Time OutSpirituele vakantie Costa Blanca - Time Out

Deze inspirerende plek biedt ook een uitstekende gelegenheid om problemen, kwesties, vraagstukken, thema’s die er op dit moment in uw leven zijn door middel van hapthotherapeutische begeleiding te onderzoeken. Het luisteren naar uzelf en uw gevoel, zoeken naar balans tussen denken, voelen en handelen als ook het loslaten van spanningen komen in deze professionele begeleiding aan bod. Een bewustwordingsproces op gang brengen waarin inzicht over uw eigen patronen, valkuilen, grenzen en mogelijkheden aan de orde komen. Ook Yoga en retraite. U kunt o.a. overnachten in een Mongoolse Yurt.
Meer info: www.timeoutinspanje.nl


Themareizen Costa Blanca - Finca ErbalungaSpirituele vakantie Costa Blanca - Finca Erbalunga

Een reis naar binnen! Teruggaan naar de basis van het bestaan. Verblijf op deze Bed and Breakfast en maak kennis met de eigenaren die u veel kunnen vertellen en laten beleven m.b.t. spiritualiteit, zoals Advaite Vedanta, een filosofie en een andere manier van positief denken en tevens kunt u deelnemen aan Dru-Yoga, een beweeglijke vorm van yoga opgevolgd door ontspanning en meditatie, ondersteund door rustgevende lounge/relaxmuziek. Verder kunt u er schilderen, mozaïeken, bergbeklimmen, wandelen, zwemmen, chillen, loungen, cocoonen, mooie gesprekken of hangmathangen! Lunchen, brunchen of bbq-en in de pure natuur is intens genieten in het zonnige Spanje.
Meer info: www.fincaerbalunga.comThemareizen Costa Blanca - Paardrijden Caballos LunaRuitervakanties, paardrijvakanties Costa Blanca - Los Caballos Luna

Heerlijk even rust en tijd voor u zelf, paardrijden in de prachtige Hondón Vallei. In een schitterende omgeving. Klimmen en dalen in afwissende landschappen. Door de bergen en het platteland, tussen de olijf- en amandelbomen, in gezelschap van konijnen en roofvogels en dit alles in een prachtige natuur, bij een gezellig kleinschalig familiebedrijf.
Meer info: www.loscaballosluna.com

Vakantie aanbieders

Costa Blanca vakantie - Jiba

 

Costa Blanca vakantie - Sunweb

 

Costa Blanca vakantie - Prijsvrij

 

Costa Blanca Vakantie - TUI Arke

 

Costa Blanca vakantie - ElizaWasHere

 

Vliegtickets Alicante - World Ticket Center