Bijzondere accommodatie

Costa Blanca bijzondere accommodatieBijzondere reizen naar de Costa Blanca kunt u op verschillende manieren boeken. Hier een aantal mogelijkheden.

 

 

 

Costa Blanca - Logeren in een bedoeinententRefugio Marnes Bedoeïnentent - Benissa

Bij Refugio Marnes kunt u logeren in een echte "Jaima": bedoeïenen tent die luxe en stijlvol is ingericht voor een comfortabele en originele vakantie die je nooit zult vergeten. De tent (10x5 meter) is opgezet over een stenen platform en voorzien van badkamer en keuken. Het is daarmee een ideale vakantie accommodatie voor 4 personen. De tent staat op het terrein van een ecologische bed and breakfast en tevens is er een vakantiehuis.
Meer info: www.refugiomarnes.com/accommodaties/glamping-spanje


Bijzondere accommodatie - WoonwagenCasa del Mundo - Tibi (Alicante)

Glamping oftewel Glamperen in het prachtige binnenland van Spanje, op 25 km van Alicante, in het achterland van de Costa Blanca. Deze nieuwe termen, die staan voor het moderne luxe kamperen, zijn geheel van toepassing op uw onbezorgde verblijf bij Finca Casa del Mundo. Prachtige authentieke houtgesneden woonwagens, Indonesische Gazebo's, en diverse prachtig gedecoreerde tenten. De casa zelf heeft een Spaans Mexicaanse uitstraling en de sfeer is relaxed.
Meer info: www.casadelmundo.nl

Vakantie aanbieders

Costa Blanca vakantie - Jiba

 

Costa Blanca vakantie - Sunweb

 

Costa Blanca vakantie - Prijsvrij

 

Costa Blanca Vakantie - TUI Arke

 

Costa Blanca vakantie - ElizaWasHere

 

Vliegtickets Alicante - World Ticket Center